emmislofgren

Senaste inläggen

Av Emma - 19 augusti 2012 11:15

Hej!


Igår var de en skit kul kväll som bjöd på mat som Sanna och Alexx hade gjort helt själv. sen så var de bara att vänta in lite folk som skulle komma från Härnösand som Alexx kände då. Vi satt på Sannas altan/veranda och pratade och hade det allmänt skoj. Sen vid 21:50 tror jag att de var tog vi bussen några av oss till Bergsåker för att åka lite karuseller. Där träffade vi oxå Petra, Vilmis, Irma och Siri en snabbis. Sedan stängde ju tivolit 00:00 så då tog Sannas mamma snäll som hon är och skjutsade hem oss. Vilma och dom ville att jag skulle komma ner på Jack´s ett tag men jag skulle ha stannat hemma känner jag nu efteråt för var rätt trött iaf. Men men.


//Emma


ANNONS
Av Emma - 13 augusti 2012 19:36

Hej vet att jag inte har bloggat sen stan brann men har inte mått så bra på siståne. Men nu är jag här iaf :) Vad har hänt då sen sist? Joo vi (jag + familj) har först varit till Boden. Där tränade jag ett sanspass med Lollo och Elsa. Jag har oxå varit med Eve typ hela dagarna. Fredag och lördag var de lk så jag och Eve köpte 2 dagars. Jag betalade mest för att få se Lillasyster och Dead by april. Fredagen var skitbra, kul att få se Lillasyster oxh såklart få "gå ut" med Eve eftersom vi gick in i öltälten nu när man är så stor så får man ju gå in där ;) vi skulle ta bussen hem som gick 3 frå busstationen i Lule men när vi kommer dit jag Eve oxh en annan Emma så stod de att nästa buss skulle gå 6:20 så vi fick lite panik men dä kom Emmas mamma och hämtade oss som tur var. När vi kom hem vid 4 till farmor och farfar så hämtade vi väskorna och satte oss på cyklarna och for ut til Eves mysiga husvagn. På lördagen sen så for vi 3 tjejer ill Lule på kvällen igen. Medan vi väntade på att Dead by april skulle börja så ville dom andra gå och se på Kapten röd. När vi står typ längst fram så är alla as packade och knuffades och hoppade åå en så tilm slut mådde jag så dåligt att vakterna var tvugna att lyfta över mig pga att jag inte kunde ta mig där ifrån. Så jag/vi missade ju såklart Dead by april för allt de där. Men de jag undrar är att hur tänker man när man ser att de är proppat med folk och många som måste lyftas över stängslet för att dom blir klämda oxå uppmuntrsr man publiken att hoppa och knuffas? De jag har att säga är vilken jävla IDIOT man får vara som artist?... Men nu mår jag bra iaf :) Nu i helgen har the Löfgren family varit till kära Tjockhult. Där vi gick på stan hela fredagen. På lördagen så stack jag och Linnsan på grönan. Vi var där från 15-23 ungefär och hade skiiit kul verkligen!!!!!! :D Sedan på söndagen innan vi for hem så jälsade vi på moster och kusiner och såklart komma på deras nya radhus. Nu väntar go fika och tv:n!Ha de gött!//Emma

ANNONS
Av Emma - 1 augusti 2012 00:30

Idag har de varit en helt okej dag i bilen. Men en betydligt roligare kväll. Träffade först Eve så drog vi ut vi skulle spela volliboll (stavning?) Men vi for till alder istället och grillade lite marsmellows (staving där oxå?) Med en klasskompis till Eve och hennes kompis från dalarna.

Imorron jobbar Eve sent så tänkte se vad Lollo ska göra imorron :)

Sov gott!

//Emma

Av Emma - 31 juli 2012 08:53

Igår vart de filmkväll med Sanna. Vi såg 3 skräckfilmer. :| Så de tog väl en stund innan jag kunde somna.

Nu sitter jag i bilen med hela familjen på väg mot norrbotten. Skönt att få andas in lite friskare luft ;)

//Emma

Av Emma - 29 juli 2012 22:32

"Familjen Modigs julafton avslutas abrupt med att Micki hamnar på sjukhus efter att närapå ha svultit sig till döds. Kvar i sitt rum i familjens villa blir lillasyster Mija som också håller på att tyna bort - bara på ett annat sätt. Hon tar sin tillflykt till den mest extrema form av musik hon kan komma på, men trots allt ljud är de ingen som hör. Till slut ger hon upp och sticker hemifrån.

Mickis ex Danny går mellan din pojkväns lägenhet och tatueringsstudion där han jobbar och gör allt för att slippa skuldkänslorna över de han har gjort och inte gjort. Först går flykten från Micki, sedan från tillflyktsorten, tills det inte längre finns någonstans att ta vägen. Men ett kort möte mellan Mija och Danny får dem båda att våga prova en gång till - att göra något, vad som helst, för att nå fram."

"Tatuerade tårar är en berättelse om att fly för att rädda sig själv, eller någon annan. Om vad det är att hjälpa någon. Om brister inombords som skapar hål som ingen kan fylla. Om modet att trots allt söka efter ett bättre liv. Och om kärlek. För någonstans finns möjligheten ändå, att mötas."


//Emma

Av Emma - 25 juli 2012 18:52

Jaa du... bra fråga. Jag personligen tycker ju att jag har bra humor men frågar man min omgivning så är den väl kanske lite barnslig och dålig ibland.   


//Emma

Av Emma - 18 juli 2012 20:36

   

Min Mamma:

Hon finns alltid där vad det än är. Hon är skit duktig innom sitt yrke också, undersköterska. Det är såå svårt att förklara hur mycke hon betyder för mig!


 

Min pappa:

Han finns alltid där när man behöver han. Vad de än gäller. Vilken tid på dygnet de än är. Han brinner för sitt yrke som specialpedagog på komvux/särvux. Hans dröm skulle nog vara att få jobba med bara särskolelever. Det är samma här de är såå svårt att förklara hur mycke han betyder för mig!Love u both     


//Eran Emma

Av Emma - 18 juli 2012 20:22

Hej!

Igår så vaknade jag åt frukost och lunch i lugn och ro innan jag och Linn skulle gå ut och sälja. Helt plötsligt kimmer pappa halft nerblodad. Då har han vurpat när han var ute och sprang i skogen. så brillerna var trasiga och hade rivit upp på näsan, skrubbsår på axlar, panna och händer sen har har också skrapat upp knät så de dånade om de. Usch! Stackare! Men när mamma kom hem strax efter så kollade hon på allt och de var inte så farligt egentligen. Men man blir ändå lite rädd när de handlar om lillfarsan.      

Idag har jag och Linn också varit ute och sålt innan jag var tvungen att dra hem pga att jag skulle hålla i after worken där vi skulle gå och käka pizza! Men de slutade med en buffe med tacos och pizza.   Och stackars Sanna som hade så ont i magen så hon missade buffeen.   

//Emma

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se