emmislofgren

Senaste inläggen

Av Emma - 15 oktober 2012 13:41

Hej!

Fick precis äntligen mitt tangentbord till paddan =DDDDDDD

ANNONS
Av Emma - 15 oktober 2012 09:26

Hejhej!

Sitter just nu på samhällen glömde boken hemma så är tvungen att låna lärarens. Fick veta nu att 8 november ska vi ha prov på en massa olika ord plus att vi har 2 nlämningsuppgifter till 19 november. Men nu ska jag jobba vidare.

Ha en trevlig måndag!

// Emmis

ANNONS

...

Av Emma - 8 oktober 2012 19:28

 

Av Emma - 29 september 2012 17:18

Hej på Dig!


Idag har jag och pappa först varit i birsta jag kollade på Stiftelsen när dom uppträdde medan pappa sprang på Dressman. För er som inte vet vilka dom är så är de ett band från de lilla stället Ljungaverk. Sångare är bla. sångaren i Takida som är ifrån Ånge. Sendan stack vi och handlade på Coop Forum där kände jag eller redan när jag stod och väntade på att de skulle börja spela att allt började snurra lite. Men på Coop blev de värre kände mig lite groggy men tänkte att "ramlar jag så ramlar jag". Men de gick bra pratade sedan med mamma och frågade om de kan var nån biverkning på PPD:n igår. De var ju nästa pecis ett dygn jag tog de när de började.

Nu har jag sjuuuk mensvärk tror jag kommer dö (so varje gång) och sjukt ont i mitt knä. Har ju börjat få ont i de igen när de snart är ett år sen de hoppade ur led så på onsdag ska jag till Magnus (min sjukgymnast) och se om han kan ge mig någa övningar jag skulle kunna gör på tex gymmet.

Undrar också om jag håller på att snart nästan svälta mig själv (säger man så?) de jag åt och drack igår var 2 limpsmörgåsar, 1 glas juice, 2 snitslar och typ lite råa klyftpotatisar och godis. Åt inte ens middag. Mådde så sjukt illa. de gör ajg nu också men mamma står och gör min mat iaf för att "jag måste äta de är därför du mår illa" men grejen är de att jag vill bara spyy även fast jag hatar de över allt annat!


Sorry för ett lite konstigt/äckligt/själviskt/idiotiskt inlägg men ville bara skriva av mig lite...


Nää nu måste jag sluta de börjar snurra sjukt mycke nu!


//Emma


http://www.youtube.com/watch?v=1TMXA8SIdcM


här är en länk med Stiftelsen om ni vill lyssna!

Av Emma - 28 september 2012 11:48

Har precis kommit från skolsyster har varit och tagit ett "prov" för att se om jag har några antikroppar mot PPD eller om jag måste vaccinera mig mot de.


//Emma

Av Emma - 27 september 2012 14:28

Så premigär bloggar från paddan nu :D nu snart börjar samhällen sen kvart övervfyra slutar man äntligen!

Peace!

//Emma

=D

Av Emma - 25 september 2012 21:47

Idag har jag äntligen fått min lilla bäbis. Avs va? ;)

Av Emma - 23 september 2012 18:43

Jag vet inte om jag har några fobier. Men är lite mörkrädd och när man är ensam hemma eller vaken också måste man duscha eller tvätta sig i handfatet så känns det alltid som att nån ska komma och ta en och röva bort en eller döda en! Sen är jag väl också rädd för döden men ändå inte, vill inte att mina närmsta anhöriga både släkt och vänner ska dö för då känns de som att mitt liv kommer gå under och jag inte kommer kunna leva längre. Har upplevt de en gång och vill aldrig uppleva de igen!!!! Men de kommer jag ju såklart behöva göra! (Och JAA jag vet att jag är "töntig" men jag känner så bara).


//Emma

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se