emmislofgren

Alla inlägg den 23 september 2012

Av Emma - 23 september 2012 18:43

Jag vet inte om jag har några fobier. Men är lite mörkrädd och när man är ensam hemma eller vaken också måste man duscha eller tvätta sig i handfatet så känns det alltid som att nån ska komma och ta en och röva bort en eller döda en! Sen är jag väl också rädd för döden men ändå inte, vill inte att mina närmsta anhöriga både släkt och vänner ska dö för då känns de som att mitt liv kommer gå under och jag inte kommer kunna leva längre. Har upplevt de en gång och vill aldrig uppleva de igen!!!! Men de kommer jag ju såklart behöva göra! (Och JAA jag vet att jag är "töntig" men jag känner så bara).


//Emma

Av Emma - 23 september 2012 18:25

Hejsan!


I fredags hade jag gått vin första vecka på VO på Västermalm. Det känns kul, har kommit snabbt in i "gänget".

Idag har jag varit vegetarian i en vecka de känns också rätt bra. Det finns riktigt god mat som INTE innehåller nåt djur. Men måste söka upp lite nyttigare veggrecept. Har blivit nudlar typ varje dag så...


Idag har jag och mamma varit i birsta. Vi for på Skopunkten där har de ju så att köper man 2 par skor så för man de billigaste till halva priset och köper man 3 par så får man de billigaste paret gratis. Så de blev att mamma köpte 2 par och jag 1 då (de var mitt par som blev gratis  ). Men betalade ju såklart en tredjedel. Sen drog vi vidare på Team sportia för mamma tränar på F&S så hon hade 30% där så då tänkte jag att ja men då kan jag ju kanske köpa ett par långbenta träningsbyxor. Men när vi kom dit så stod de medlemsrabatter. Men sen så hittade jag inte några heller. Efter de drog vi vidare till Delicato café & outlet där vi köpte ett paket med kokosbollar.


De är väl så min dag har sett ut idag.


Ha de gött!

  

//Emma

Ovido - Quiz & Flashcards