emmislofgren

Senaste inläggen

?

Av Emma - 3 april 2015 11:49

Fick permission igår tom tisdag efter lunch!!!!!!! ???????

ANNONS

:)

Av Emma - 1 april 2015 18:50

Idag har jag träffat Petra som är typ som min KP :) de var skönt att få klaga åt henne när jag kände att dom hade varit så dumma med mig nattpersonalen dom två senaste nätterna. Har fått jättebra kontakt med en tjej som heter Sandra hon har några liknande bakgrunder som jag oxå har så de är skönt att hon då kan förstå mig på ett annat sätt än dom andra här på avdelningen ? men nu fick hon tyvärr flytta till en enkel San men vi ses ju i diagrammet och så ?

Tack åh Hej så länge ?

ANNONS
Av Emma - 1 april 2015 00:05

Idag gick jag "permission" i ca en timme så jag skulle träffa en läkare på öppen psyk för att dom skulle ha lite koll på mig och nu när jag går hos dom och träffar en kvinna Petra heter hon. När jag sitter där hos henne och berättar lite smått om min "bakgrund" säger hon nåt nytt att jag troligtvis har PTSD alltså Potstraumatisk stressyndrom. Pga att jag berätta att jag fick sån jävla panik när jag fick träffa en läkare vars namn var Mohammed... då kom alla dom där idioterna upp i huvudet och såg dom framför mig... han är förövrigt läkare där på jouren. Men jag knaprar tabletter nu och hoppas att jag blir bättre utav dom. Hon sa oxå typ nåt om att jag behöver "träna" med som jag fattade det som en person men oxå själv att möta utländska människor och inte få panik om dom skulle "råka" heta Mohammed, Muhammed eller Ali som dom alla heter (förlåt om de låter rasistiskt de är inte meningen isf ?).
Har fått byta ut min kära rum jag äntligen hade gjort mig hemmastadd i till en dubbel sal med en annan tjej... men men hoppas de blir bra ?

God natt på er hoppas jag kan somna snart annars får jag gå och begära en insomning tablett

Av Emma - 31 mars 2015 09:29

Idag känns de bättre :) var den jobbigaste kvällen på länge eller tror aldrig jag har haft de så jobbigt. Kände mig så liten och ensam. Sen blev de inte bättre att att idioterna kom upp i mitt huvud... :/ hade svårt att sova oxå men är glad att igår kväll jobbade det två underbara tjejer som verkligen brydde sig och lämnade inte mig ensam Tack för de ? de var en jättespännande gubbe/man oxå som jobbade som verkligen ville att de skulle bli så bra som möjligt för mig. De slutade med att toa dörren stod helt öppen med lyset tänt så de inte blev så mörkt.

Idag ska jag få träffa Lollo och troligtvis ikväll kommer farmor och farfar på besök ?

...

Av Emma - 30 mars 2015 23:09

Hej igen...

Har svårt att sova. De svider för att jag har gråtit och haft så mycket panik ikväll. Kan lixom inte slappna av... :/

.

Av Emma - 30 mars 2015 11:37

Fick en som snärta för ett tag sen. Kändes som att knät hoppa ur led... ligger ni och äter Sean banan polls och väntar på röntgen. Känns snart som att jag har trycksår på vänster häl!!!!! ??? JAG ORKAR INTE OKEJ?!

Av Emma - 29 mars 2015 12:39

Legat inne ett dygn nu ganska precis. Känner mig helt jävla tom. Vet ingenting. Har ingen matlust heller och vet inte när jag få komma hem. Dom väckte mig 6:20 I morse för att dom skulle ta nå prover. Sen vet jag inge mer... de enda jag orkar göra är att sova och knappt de...

...

Av Emma - 28 mars 2015 13:21

Jahopp då var man inlagd för observation iaf över natten... hoppas de blir nån ordning nu orkar nämligen inte mer :/

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se